Verbetering van de ‘volgende’-knop bij de modules: deelnemers en contacten

Bij het aanmaken van een reis vind je in elke module in de backoffice een knop ‘volgende’. Deze knop dient niet alleen om naar de volgende pagina te gaan, maar bevat ook een globale ‘opslaan’-functie binnen de module.

In de modules ‘deelnemers’ en ‘contacten’ kon dit voor verwarring zorgen. Zelfs als je niemand toevoegde en op ‘volgende’ klikte, kreeg je toch de foutmelding dat bepaalde velden verplicht zijn.

Dit is nu verbeterd: de knop ‘volgende’ geeft geen foutmelding meer als je geen deelnemer of contact toevoegt. Voeg je wel iemand toe, dan blijft de knop gewoon werken met de achterliggende ‘opslaan’-functie.

Deel dit artikel via:

Comments are closed.